kk@thermocell.dk +45 96 69 50 60    SE 

Ekologisk isolering med FEELINGWOOD
isoleringsmattor från Thermocell 

Formstabila och flexibla isoleringsmattor som levereras i 570 x 1 000 mm och i specialmått. FeelingWood är CE-märkt med en λD på 0,039 W/(m•K) och har tyskt nationellt godkännande. FeelingWood kan kombineras med Thermocell FSC®C013321-certifierade träfibrer i lösull, som är baserade på samma rena träfibrer. Därmed kan FeelingWood användas i väggar och Thermocell kan blåsas in på tak för att uppnå optimal isolering.

Träfibrer har använts som isoleringsmaterial i flera hundra år. I synnerhet i Sverige finns det både tusentals mycket gamla hus och otaliga nya och moderna hus som är isolerade med träfibrer. Thermocell FSC®C013321 träfiberisolering framställs av ren trämassa (trämassan uppfyller kraven i FDA 21, CFR Part 176.170 – de stränga amerikanska kraven för material som är tillåtna att använda i kontakt med livsmedel) med bibehållen naturlig motståndskraft mot biologisk nedbrytning.

Därför tillsätts endast ammoniumpolyfosfat för att brandskydda materialet och en bindfiber för att uppnå formstabil konsistens – ingenting annat!

Fördelarna med FeelingWood är många:

  • Träfiberisolering är behaglig att arbeta med samt att bo intill.
  • Formstabila och flexibla isoleringsmattor som levereras i de typiska svenska formaten - och i specialmått.

FeelingWood-mattorna tillskärs efter behov med vinkelslip - diamantklinga eller cirkelsåg.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok